Sluit
Samenwerkingsverbanden

Samenwerkingsverbanden

In een cyberweerbaarheidsnetwerk werken ondernemers samen met andere organisaties aan het vergroten van de cyberweerbaarheid, binnen en tussen branches, sectoren en regio's.

Overzicht van samenwerkingsverbanden

Samenwerkingsverband met subsidie
Samenwerkingsverband zonder subsidie

Kaart van DTC-samenwerkingsverbanden

59 samenwerkingsverbanden

Meer cyberweerbaarheidsnetwerken van het DTC

Het Digital Trust Center stimuleert samenwerkingsverbanden van bedrijven die groepen ondernemers helpen met veilig digitaal ondernemen. In een cyberweerbaarheidsnetwerk werken ondernemers samen met andere organisaties aan het vergroten van de cyberweerbaarheid, binnen en tussen branches en regio's in de niet-vitale sectoren.

Interesse om samen te werken?

Wegwijzer voor Cybersecurity Initiatieven

Waar kun je als ondernemer of cybersecurity manager terecht voor hulp bij het verhogen van je digitale weerbaarheid? Er zijn veel cybersecurity initiatieven in Nederland die zich ten doel stellen om een hoog niveau van cyberweerbaarheid in de keten, branche of regio te bereiken. We hebben de initiatieven verzameld. Zoek met de filters van het tooltje om te zien waar jij terecht kunt met een vraag over of hulp bij cybersecurity-onderwerpen.

Producten en Toolkits

Het DTC hecht veel waarde aan samenwerking en vervult daarbij graag een faciliterende rol. Daarom hebben we diverse producten en toolkits klaargezet die samenwerkingsinitiatieven kunnen gebruiken in het contact met ondernemers over cybersecurity. Alle producten dragen bij aan de vergroting van de weerbaarheid van het bedrijfsleven.