Sluit

Cybersecurity Toolkits

Het DTC hecht veel waarde aan samenwerking op het gebied van cybersecurity. We vervullen graag een faciliterende rol. Daarom hebben we diverse producten en toolkits samengesteld die door samenwerkingsinitiatieven, gemeenten en brancheorganisaties gebruikt kunnen worden om het ondernemers in Nederland te informeren over cybersecurity. Alle producten dragen bij aan de vergroting van de weerbaarheid van het bedrijfsleven.

Ontdek de toolkits met cybersecurity producten

Cyberscans, interactieve tools, rapporten, handreikingen, actualiteit, informatiedeling, kant-en-klare webteksten, ondernemersverhalen en mini-campagnes voor onderwerpen zoals: back-up maken, veilig thuiswerken, afspraken met je IT-leverancier en phishing... Kijk maar eens rond wat we klaar hebben staan voor gemeenten, samenwerkingsverbanden en brancheorganisaties om te verspreiden onder ondernemers.

Toolkit voor Samenwerkingsverbanden

Toolkit voor Brancheorganisaties

Toolkit voor Gemeenten

Campagnetoolkits

Zoek je naar manieren om ondernemers te activeren op cyberweerbaarheid? Maak dan gebruik van de campagnematerialen die het DTC ontwikkeld heeft over diverse onderwerpen zoals:

  • Phishing
  • Back-ups
  • Starten met cybersecurity
  • Ondernemersverhalen

Hergebruik de teksten, visuals, video's en flyers om bewustwording en activatie bij ondernemers te stimuleren.

Ook samenwerken met het DTC?

Het DTC gaat graag samenwerkingen aan met initiatieven die een bepaalde doelgroep weerbaarder wil maken tegen cyberdreigingen. Zie jij mogelijkheden voor je initiatief, brancheorganisatie en/of bijvoorbeeld gemeente om een samenwerking met het DTC te starten? Neem dan snel contact met ons op.

Help jij ondernemers om hun cybersecurity te verbeteren?

Nederland kent veel cybersecurity initiatieven die helpen om digitaal ondernemen veiliger te maken. Het DTC brengt deze initiatieven graag in kaart in de landelijke Wegwijzer voor Cybersecurity Initiatieven. Is jouw initiatief al vindbaar in dit overzicht? Als je cybersecurity initiatief voldoet aan de voorwaarden, dan ontvangen we er graag meer informatie over zodat we het kunnen opnemen in dit overzicht.