Sluit

Informatie & advies

Of je nou zelfstandig ondernemer bent of 50 medewerkers in dienst hebt, het op orde hebben van je digitale veiligheid is van essentieel belang om niet voor onaangename verrassingen te komen staan. Hier geven we je informatie en adviezen om zelf aan de slag te gaan met de cyberweerbaarheid van je onderneming.

Alert

Vergroot je cyberweerbaarheid met dreigingsinformatie

Wil je cyber alerts ontvangen als er beveiligingslekken zijn geconstateerd in veelgebruikte bedrijfssoftware? Lees meer over de verschillende opties.

Meer weten over:

Test de cyberweerbaarheid van je bedrijf

Ken je het merendeel van de begrippen op deze pagina? Dan ben je in ieder geval op de hoogte van de risico's. Maar heb je ook de maatregelen genomen om je onderneming te beschermen voor cyberincidenten en -aanvallen? Je toets het met de Basisscan Cyberweerbaarheid binnen 5 - 10 minuten. Lees in het rapport hoe je bedrijf scoort op de 5 basisprincipes van veilig digitaal ondernemen.

Starten met cybersecurity

Heb je nog geen kennis en ervaring? Pak het dan praktisch en gefaseerd aan met deĀ CyberVeilig Check voor zzp en mkb. Weet binnen 5 minuten wat je vandaag te doen staat om je bedrijf beter te beschermen tegen cyberaanvallen. Download je eigen actielijst en ga vandaag nog aan de slag met onze praktische instructies en tips.