Samenwerkingsverbanden

Een landelijk dekkend netwerk van cyberweerbaarheidsnetwerken helpt bedrijven de cyberweerbaarheid te vergroten en de risico's in de keten te verkleinen. In een cyberweerbaarheidsnetwerk werken ondernemers samen met andere organisaties aan het vergroten van de cyberweerbaarheid, binnen en tussen niet-vitale branches, sectoren en regio's. Het Digital Trust Center (DTC) stimuleert deze samenwerkingsverbanden in niet-vitale sectoren en kan in bepaalde gevallen ook ondersteunen door middel van een subsidie.

Subsidieregeling

Het Digital Trust Center (DTC) stimuleert samenwerkingsverbanden van bedrijven in niet-vitale sectoren met een subsidie van € 1.000.000 (per project maximaal € 200.000). Dit kunnen samenwerkingen in de keten, regio, sector of branche zijn.

Start of Week

De Start of Week is een actueel en informatief nieuwsoverzicht samengesteld door het Digital Trust Center op het gebied van veilig digitaal ondernemen. De wekelijkse e-mail is bedoeld voor deelnemers van onze samenwerkingsverbanden.

Producten

Wat komt er kijken bij het organiseren van een samenwerkingsverband? Het DTC heeft verschillende handreikingen beschikbaar gesteld. Diverse richtlijnen, handvatten en tips bedoeld voor bestaande en toekomstige samenwerkingsverbanden.