Sluit
Afbeelding Sluit je aan bij een cybersecurity initiatief

Samenwerkingsverbanden

Een landelijk dekkend netwerk van cyberweerbaarheidsnetwerken helpt bedrijven de cyberweerbaarheid te vergroten en de risico's in de keten te verkleinen. In een cyberweerbaarheidsnetwerk werken ondernemers samen met andere organisaties aan het vergroten van de cyberweerbaarheid, binnen en tussen niet-vitale branches, sectoren en regio's. Het Digital Trust Center (DTC) stimuleert deze samenwerkingsverbanden in niet-vitale sectoren en kan in bepaalde gevallen ook ondersteunen door middel van een subsidie.

Samenwerking opzetten in de keten, regio of sector?

Samenwerking is essentieel om de digitale weerbaarheid te verhogen in de keten, regio of sector. Vele organisaties gingen je voor. Download een handleiding om snel en effectief aan de slag te gaan met het smeden van een cybersecurity samenwerking. 

Help jij ondernemers om hun cybersecurity te verbeteren?

Het DTC brengt alle initiatieven in kaart die ondernemers helpen om veiliger digitaal te ondernemen in de landelijke Cybersecurity Wegwijzer. Voldoet jouw initiatief aan de voorwaarden? Laat het ons weten, dan breiden we het Wegwijzer Cybersecurity graag uit.

Subsidieregeling

Het Digital Trust Center (DTC) stimuleert samenwerkingsverbanden van bedrijven in niet-vitale sectoren met een subsidie van € 1.000.000 (per project maximaal € 200.000). Dit kunnen samenwerkingen in de keten, regio, sector of branche zijn.

Samenwerken met het DTC

Het DTC gaat graag samenwerkingen aan met initiatieven die een bepaalde doelgroep weerbaarder wil maken tegen cyberdreigingen. Zie jij mogelijkheden voor je initiatief, brancheorganisatie en/of bijvoorbeeld gemeente om een samenwerking met het DTC te starten? Neem dan snel contact met ons op.

Producten en Toolkits

Het DTC hecht veel waarde aan samenwerking en vervult daarbij graag een faciliterende rol. Daarom hebben we diverse producten en toolkits klaargezet die samenwerkingsinitiatieven kunnen gebruiken in het contact met ondernemers over cybersecurity. Alle producten dragen bij aan de vergroting van de weerbaarheid van het bedrijfsleven.

58 Aangesloten samenwerkingsverbanden

Kaart van DTC-samenwerkingsverbanden

Samenwerkingsverband met subsidie
Samenwerkingsverband zonder subsidie