Sluit

Cyberchain

Deelnemers samenwerkingsverband

  • The Cyber Partners B.V.
  • Demcon Group
  • Boessenkool Machinefabriek B.V.
  • Hollander Techniek B.V.
  • Previder B.V.

Oprichtingsjaar

2020

Regio

Regio-overschrijdend

Over Cyberchain

In Cyberchain implementeren aangesloten bedrijven maatregelen in de eigen organisatie.
En leren we van elkaar! Natuurlijk onderling in een vertrouwde omgeving. Tegelijkertijd wordt de kennis hierover gedeeld.

De gemeenschappelijke doelstelling van de samenwerkende ondernemingen is om sneller te digitaliseren en de volwassenheid van cyberweerbaarheid in de eigen en de afhankelijke toeleverketen / netwerk te vergroten.

De cyberweerbaarheid van een onderneming is mede afhankelijk van de zwakste schakel in een leveranciersketen. Hoe zorg je ervoor dat je leert van elkaar en tegelijkertijd niet je kwetsbaarheden tentoonstelt? We hebben hier 2 methodes voor:

  • workshops
  • posters

De inhoudelijke ‘lessons learned’ van de samenwerkende ondernemingen worden vertaald in zowel workshops als posters. 
In cycli komen de ondernemingen bij elkaar en delen ervaringen. De workshop kan door “the Cyber Partners” gegeven worden. De posters kunnen worden gedeeld in de keten door de samenwerkende organisaties en worden besteld op www.thecyberpartners.com

Als spin-off - bijvangst - is er een structuur opgesteld op basis waarvan boards (RvC / RvB) dan wel directies ‘in-control’ kunnen blijven. 

Aansluiten?

We werken op basis van vertrouwen.
Neem contact op om te kijken hoe we jouw bedrijf hier ook in mee kunnen laten delen.

Meer cyberweerbaarheidsnetwerken van het DTC

Het Digital Trust Center stimuleert samenwerkingsverbanden van bedrijven die groepen ondernemers helpen met veilig digitaal ondernemen. In een cyberweerbaarheidsnetwerk werken ondernemers samen met andere organisaties aan het vergroten van de cyberweerbaarheid, binnen en tussen branches en regio's in de niet-vitale sectoren.