Sluit

In the spotlight

In Nederland zijn talloze publiek-private samenwerkingsverbanden actief aan het bouwen aan een hoger niveau van cybersecurity. Uit deze samenwerkingen komen mooie producten en tools. Graag lichten we een aantal projecten uit om de kennis te delen en te inspireren.

Kennisdeling door publiek-private samenwerkingen

Heb jij ook een cybersecurity project wat je wilt delen met anderen en wat een spotlight verdient? Laat het ons weten.

FERM bundelt krachten Rotterdamse havenbedrijven tegen cybercrime

Een van de activiteiten waar de bij FERM aangesloten bedrijven aan deelnemen, is een cyberoefening. Lees wat dit oplevert en haal inspiratie uit dit ervaringsverhaal.  

Cyberchain: workshops over digitalisering en cyberweerbaarheid

Evelien Bras organiseert workshops om de ‘cyberkloof’ tussen bedrijven te dichten. Het verschil tussen de cyberweerbaarheid van volwassen en minder volwassen bedrijven wordt namelijk steeds groter. 

"Een vliegende start voor cyberbewuste medewerkers"

Hoe verhoogt Schiphol de cybersecurity awareness bij medewerkers? Evelien van Zuidam, manager van het Schiphol Cybersecurity Centre vertelt.

Cybersecurity bij Adfiz

Cybersecurity is voor branchevereniging Adfiz een belangrijk thema. Het DTC spreekt met deze belangenbehartiger om van elkaar te kunnen leren.

Een lokale aanpak voor ondernemers in Noord Nederland

In 2018 is de Stichting Cybersafety Noord Nederland, met subsidie van het DTC, opgericht. Het is een initiatief van 2 Friese ondernemers.

Een cyberweerbaar Noordzeekanaalgebied

Het DTC stimuleert netwerken die samen met andere organisaties de cyberweerbaarheid binnen de sector, regio of branche vergroten. Zoals het Cyber Security Programma Noordzeekanaal.

Meer verhalen?

Benieuwd naar de ervaringen van ondernemers? Met ervaringsverhalen kunnen ondernemers van elkaar leren. Wat kan er fout gaan? Welke successen zijn er? Haal inspiratie en aanmoediging uit de volgende ondernemersverhalen.