Verlenging subsidieregeling Digital Trust Center

Na een succesvolle eerste ronde van de subsidieregeling voor samenwerkingen op het gebied van veilig digitaal ondernemen heeft staatssecretaris Mona Keijzer (ministerie van Economische Zaken en Klimaat) besloten de subsidieregeling te continueren. Dit heeft zij vandaag middels een brief aan de Tweede Kamer laten weten. De subsidieregeling zal opnieuw opengesteld worden rond 1 april 2019.

Nieuwe initiatieven

Door de subsidieregeling te verlengen krijgen regio’s en branches die nu nog niet aan bod zijn gekomen, of nog niet klaar waren om mee te doen in de eerste ronde, de mogelijkheid om volgend jaar met voorstellen te komen.

Veilig digitaal ondernemen de norm

Met de nieuwe uitvraag faciliteren we als Digital Trust Center een groeiend netwerk voor veilig digitaal ondernemen, waarbij ondernemers gestimuleerd en gefaciliteerd worden om de eigen digitale weerbaarheid te verbeteren. Zo zorgen we ervoor dat veilig digitaal ondernemen de norm wordt.