Sluit

Gebruiksvoorwaarden

De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van het Digital Trust Center (DTC). Onder voorwaarde dat de bron vermeld wordt, mogen onderdelen van de inhoud van de website worden overgenomen.

Aanvullingen en suggesties

De op deze website getoonde informatie wordt door het DTC met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. Het DTC ontvangt graag jouw aanvullingen en suggesties. Gebruik hiervoor het contactformulier. Wanneer een onvolledigheid of onjuistheid wordt ontdekt, zal het DTC zich inspannen dit op korte termijn aan te passen.

Externe websites

Bepaalde (hyper)links in deze site leiden naar websites buiten het domein van het DTC, die geen eigendom zijn van het DTC, maar louter ter informatie van de bezoeker zijn opgenomen. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van het DTC. Hoewel het DTC uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren van deze externe websites.

Digital Trust Community

Voor de Digital Trust Community zijn separate gebruikersvoorwaarden een privacy statement opgesteld.