Sluit

Ontvangers Subsidieregeling Cyberweerbaarheid bekend

07 dec 2022

Om de cyberweerbaarheid van ondernemend Nederland te vergroten, stimuleert het Digital Trust Center (DTC) samenwerkingsverbanden met de Subsidieregeling Cyberweerbaarheid. Dit kunnen duurzame samenwerkingen zijn in de keten, regio, sector of branche. Projecten die de cyberweerbaarheid van bedrijven op een structurele en schaalbare wijze vergroten, kunnen een aanspraak maken op subsidie als hun plannen voldoen aan de door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) gestelde criteria. Er zijn zes projecten uitgekozen om met subsidie van start te gaan.

Graag stellen we de samenwerkingsverbanden met hun projectplannen voor:

Ook samenwerken met het DTC?

Het DTC gaat graag samenwerkingen aan met initiatieven die een bepaalde doelgroep weerbaarder wil maken tegen cyberdreigingen. Denk je dat een samenwerking met het DTC interessant kan zijn voor jouw initiatief, branche, sector of regio? Bekijk de mogelijkheden.

Veilig digitaal ondernemen

Het Digital Trust Center biedt ter ondersteuning van ondernemers een breed palet aan cybersecurity informatie en een gereedschapskist met cybertools. Door middel van de 5 Basisprincipes van Digitaal Veilig Ondernemen kan elk bedrijf of organisatie haar basis op orde brengen. Testen waar je staat? Doe de Basisscan Cyberweerbaarheid.
Ook werkt het DTC samen met diverse organisaties ter vergroting van de digitale weerbaarheid bij ondernemend Nederland. Hulpvraag? Check waar je terecht kunt via de wegwijzer cybersecurityinitiatieven.