Sluit

Mijn Cyberweerbare Zaak subsidiebudget is overtekend

De pilot subsidieregeling Mijn Cyberweerbare Zaak voor kleine ondernemers is na 3 weken overtekend. Dit betekent dat er meer subsidie is aangevraagd dan de € 300.000 die het Digital Trust Center beschikbaar heeft gesteld voor zzp'ers en kleine mkb-bedrijven.

Je kunt nog een subsidieaanvraag doen tot 1 november 17.00 uur, maar de kans op toekenning is bijzonder klein want toekenning gebeurt op volgorde van binnenkomst.

We gaan deze subsidieregeling mogelijk in 2024 opnieuw beschikbaar stellen wanneer de evaluatie van deze pilot daar aanleiding toe geeft. Heb je interesse in een vervolg van Mijn Cyberweerbare Zaak, laat het ons weten via het formulier hieronder.

Interesse in subsidie via Mijn Cyberweerbare Zaak?

Graag peilen we je interesse voor een eventueel vervolg van deze cybersubsidie voor kleine bedrijven in 2024.

Namens wat voor bedrijf heb je interesse?
Wat vind je van de hoogte van het maximale subsidiebedrag van € 1.250?
Veel te laag
Veel te hoog
Voor welke maatregel(en) heb je interesse in deze subsidieregeling?

Blijf op de hoogte

Als er voor ondernemers belangrijke ontwikkelingen zijn, wil je dat misschien snel weten. Volg het DTC dan via social media kanalen: 

LinkedIn: Digital Trust Center
Mastodon: Digital Trust Center
X: @DTC_NL

Je kunt je ook aanmelden bij de DTC Community. Dat is een online platform waar ondernemers en cybersecurity specialisten kennis en informatie uitwisselen. 

Download je eigen actielijst bij de CyberVeilig Check voor zzp en mkb

Speciaal voor kleine ondernemingen is er de CyberVeilig Check voor zzp en mkb. Hiermee krijg je snel een beeld van de acties die je nog moet nemen om de cyberveiligheid van je bedrijf te vergroten. Download je eigen actielijst en ga vandaag nog aan de slag met de praktische tips die je krijgt.