Sluit
Dreigingsinformatie ontvangen

Webinar Cybersecurity voor Brancheorganisaties

Benieuwd hoe je jouw leden kunt helpen om hun cybersecurity te verbeteren?
Kijk de informatiesessie van 30 november 2021 terug.

Webinar Cybersecurity voor Brancheorganisaties

Hoe helpt uw brancheorganisatie haar leden wanneer het aankomt op cybersecurity? Hoe raken bedrijven in uw branche op de hoogte van hoogstnodige preventieve maatregelen? En van ernstige beveiligingslekken in hun bedrijfssoftware?

Informatiesessie voor brancheorganisaties

Het Digital Trust Center (DTC), onderdeel van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, organiseert een webinar speciaal voor alle Nederlandse brancheorganisaties. Doel is om u te informeren over de producten en tools die zijn ontwikkeld voor brancheorganisaties om te gebruiken in de informatievoorziening naar leden. Een ander doel is om te verkennen wat er nodig is om samen de bedrijven in uw branche weerbaar te maken tegen cybercriminaliteit.

Wat kunnen we samen doen tegen cyberaanvallen?

Het DTC heeft als doel om ondernemers bewust te maken van cyberrisico’s en te helpen bij veilig digitaal ondernemen. Brancheorganisaties spelen hierin een belangrijke rol. U bent vaak één van de eerste contact- en informatiepunten voor uw leden. Daarom informeert het DTC u graag welke voorlichtingsmaterialen en tools u hierbij kunnen ondersteunen.

alert online

Nieuw: de overheid gaat individuele bedrijven waarschuwen voor kwetsbaarheden in systemen

Het DTC heeft er sinds kort een nieuws taak erbij: het waarschuwen van individuele bedrijven voor concrete cyberdreigingen uit binnen- en buitenland. Denk hierbij aan cyberaanvallen of ernstige kwetsbaarheden in bedrijfsapplicaties. Vanuit verschillende branches is al veel interesse getoond voor deze nieuwe dienstverlening. DTC geeft hier graag een toelichting op.

Deelname aan deze online informatiesessie voor brancheorganisaties is kosteloos.

Ben je verhinderd maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van voorlichtingsmaterialen voor brancheorganisaties? Mail ons dan even: digitaltrust@minezk.nl