Sluit
Security Operator

Digital Trust Center zoekt een Security Operator

Het Digital Trust Center (DTC), onderdeel van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, is voor haar kleine maar snel groeiende team op zoek naar een

Security Operator

voor een vaste functie met werkweek van 32 / 36 uur.

 

Werk met een missie

We hebben een belangrijke missie te vervullen: voorkomen dat ruim 2,0 miljoen bedrijven in Nederland slachtoffer worden van cybercrime. Spreekt deze missie jou aan? En heb je zin en de bagage om deze klus met Team DTC te klaren? Lees dan verder.

Cybersecurity is een zeer actueel onderwerp. Cyberaanvallen vormen een reëel en dagelijks risico voor ondernemers in Nederland. Het Digital Trust Center helpt ondernemers om hun cyberweerbaarheid te vergroten en adviseert welke basismaatregelen hierbij helpen. Ook waarschuwen we individuele bedrijven als er een ernstige kwetsbaarheid geconstateerd is. Daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken.

Ben je op zoek naar een uitdagende functie op het snijvlak van ICT en Informatiebeveiliging? Ben jij analytisch, gedreven, samenwerkingsgericht én dienstverlenend ingesteld? Dan kan het zijn dat we jou zoeken om security informatie te beoordelen, te doorgronden en securitymeldingen af te leveren bij de betrokken bedrijven. Van zzp'er tot beursgenoteerd bedrijf. Daar komt je kennis van de materie goed van pas; je moet elk bedrijf kunnen uitleggen wat er aan de hand is en wat het bedrijf moet (laten) doen om de geconstateerde kwetsbaarheid op te lossen.

Lijkt het je wat om met een jong team ondernemend Nederland te behoeden voor cyberaanvallen? Lees dan de volledige vacaturetekst voor deze leuke functie op werken voor Nederland en reageer voor 13 februari.

Veilig digitaal ondernemen

Het Digital Trust Center biedt ter ondersteuning van ondernemers een breed palet aan cybersecurity informatie en een gereedschapskist met cybertools. Door middel van de 5 Basisprincipes van Digitaal Veilig Ondernemen kan elk bedrijf of organisatie haar basis op orde brengen. Testen waar je staat? Doe de Basisscan Cyberweerbaarheid.
Ook werkt het DTC samen met diverse organisaties ter vergroting van de digitale weerbaarheid bij ondernemend Nederland. Hulpvraag? Check waar je terecht kunt via de wegwijzer cybersecurityinitiatieven.


Altijd op zoek naar talent

Is er geen goede match, maar ben jij wel een getalenteerde professional met cyberkennis en -ervaring die zich wil inzetten voor de cyberveiligheid van Ondernemend Nederland? Overweeg dan een open sollicitatie.