Sluit
Synthesis cyberweerbaarheid

Help jij mee om Nederland cyberweerbaar te maken?

Een op de 5 bedrijven in Nederland is slachtoffer van een cyberaanval. Help jij als Cybersecurity Adviseur mee om ondernemers te versterken met informatie, advies en tools? 

Digital Trust Center zoekt Cybersecurity Adviseur

De reactietermijn van deze vacature is verstreken. Heb je interesse in werken bij het Digital Trust Center? Overweeg dan om je interesse via een open sollicitatie kenbaar te maken.

 


Het Digital Trust Center (DTC), onderdeel van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, is voor zijn groeiend team op zoek naar een

Cybersecurity Adviseur

voor een vaste schaal 11/12 functie
met werkweek van 32 / 36 uur.

 

Werk met een missie

We hebben een belangrijke missie te vervullen: het verhogen van de digitale weerbaarheid van ruim 2,0 miljoen bedrijven in Nederland. We doen er dag in dag uit alles aan om te zorgen dat ondernemers zich beter kunnen wapenen tegen cyberdreigingen. Spreekt deze missie jou aan? En heb je zin en de bagage om deze klus met te klaren? Lees dan verder.

Cybersecurity is een zeer actueel onderwerp. Cyberaanvallen vormen een reëel en dagelijks risico voor veel ondernemers. Het Digital Trust Center helpt ondernemers om hun cyberweerbaarheid te vergroten en adviseert welke maatregelen hierbij helpen. Ook waarschuwen we individuele bedrijven als er een ernstige kwetsbaarheid geconstateerd is.

Als Cybersecurity Adviseur ben je van vele markten thuis. Je hebt natuurlijk de nodige kennis van cybersecurity, maar kunt je ook verplaatsen in de uitdagingen waar ondernemers mee zitten. Of het een zelfstandig ondernemer is of beursgenoteerd bedrijf is. Je snapt goed hoe het internet werkt, hoe gebruikers van systemen denken en je weet waar risico’s voor ondernemers liggen.

Leuke functie in een jong team

Ben je op zoek naar een uitdagende functie waarin veel van je talenten aan bod komen? Zie je het als uitdaging om samen met jouw team op een kritische wijze te onderzoeken waar de mogelijkheden voor ondernemers liggen en weet je op een enthousiaste manier te vertellen wat jouw visie en insteek is? Lees dan de volledige vacaturetekst voor deze leuke functie op werken voor Nederland en reageer vóór 22 januari.

Veilig digitaal ondernemen

Het Digital Trust Center biedt ter ondersteuning van ondernemers een breed palet aan cybersecurity informatie en een gereedschapskist met cybertools. Door middel van de 5 Basisprincipes van Digitaal Veilig Ondernemen kan elk bedrijf of organisatie haar basis op orde brengen. Testen waar je staat? Doe de Basisscan Cyberweerbaarheid.
Ook werkt het DTC samen met diverse organisaties ter vergroting van de digitale weerbaarheid bij ondernemend Nederland. Hulpvraag? Check waar je terecht kunt via de wegwijzer cybersecurityinitiatieven.


Altijd op zoek naar talent

Is er geen goede match, maar ben jij wel een getalenteerde professional met cyberkennis en -ervaring die zich wil inzetten voor de cyberveiligheid van Ondernemend Nederland? Overweeg dan een open sollicitatie.