Sluit

Toolkit Mijn Cyberweerbare Zaak

Deze subsidieregeling is gesloten per 2 november 2023.

Breng 'Mijn Cyberweerbare zaak' onder de aandacht in jouw netwerk

In deze toolkit vind je verschillende berichten, afbeeldingen, video's en social media posts die je kunt gebruiken om de Mijn Cyberweerbare Zaak-subsidie te promoten binnen je eigen netwerk. De link hieronder verwijst naar informatiepagina over de subsidie.

  In deze toolkit:

  1. Webpagina's
  2. Teksten voor nieuwsbrieven en socials
  3. Afbeeldingen en flyers

  Samen brengen we cybersecurity onder de aandacht

  Aan de slag

  Nu met subsidie

  Doe de CyberVeilig Check voor zzp en mkb. Tijdelijk met subsidie!

  Nieuwsbericht

  Nieuwsbericht MCZ

  Lees het nieuwsbericht over de subsidie 'Mijn Cyberweerbare Zaak'.

  Hoe vraag ik subsidie aan?

  Waarmee aan de slag

  Wil je weten of je in aanmerking komt? Lees meer over de subsidie.

  Teksten

  Berichten voor nieuwsbrieven

  Korte berichten voor in nieuwsbrieven.

  Op maandag 2 oktober opent het Digital Trust Center de subsidieregeling 'Mijn Cyberweerbare Zaak'. Ondernemers van micro- en kleine bedrijven kunnen een subsidie aanvragen tot € 1.250 voor de aanschaf of implementatie van enkele cruciale cybermaatregelen zoals back-up maken, wachtwoordmanager of software updates. Doe de CyberVeilig Check om te zien welke belangrijke cybermaatregelen je nog moet treffen en wacht niet te lang met je subsidieaanvraag want de subsidiepot is gelimiteerd. Lees meer over Mijn Cyberweerbare Zaak


  Mijn Cyberweerbare Zaak-subsidie
  Er is een weerbaarheidskloof aan het ontstaan tussen zogenoemde ‘hoog en ‘laag’ cybervolwassen bedrijven. Daar kunnen we met vereende krachten wat aan doen. De CyberVeilig Check helpt mkb'ers en zzp'ers met praktische, begrijpelijke en haalbare instructies voor het nemen van cybermaatregelen. Op 2 oktober start een tijdelijke subsidieregeling 'Mijn Cyberweerbare Zaak' voor kleine ondernemers die een financiële belemmering ervaren. Voor alle cybermaatregelen uit de CyberVeilig Check is tot € 1.250 subsidie aan te vragen. Lees meer over Mijn Cyberweerbare Zaak


  Subsidieregeling voor kleine bedrijven
  Uit onderzoek over cyberveiligheid onder kleinere bedrijven komt naar voren dat maar liefst 19% geen enkele cybersecuritymaatregel treft. Dit maakt kleine ondernemers kwetsbaar voor cyberaanvallen. Het Digital Trust Center (DTC) lanceerde eerder dit jaar de CyberVeilig Check voor mkb en zzp. De cyberorganisatie opent nu tijdelijk ook een subsidieregeling 'Mijn Cyberweerbare Zaak' om mogelijke financiële belemmeringen weg te nemen voor kleine bedrijven. Op alle in de CyberVeilig Check geadviseerde maatregelen kan tussen 2 oktober en 1 november 2023 subsidie aangevraagd worden. Lees meer over subsidieregeling Mijn Cyberweerbare Zaak

  Hoe zit het met de digitale veiligheid van jouw bedrijf? Doe de CyberVeilig Check voor zzp en mkb en weet binnen 5 minuten wat je vandaag te doen staat. Tijdelijk met subsidie tot €1.250 voor zzp'ers en mkb-bedrijven tot 50 medewerkers.  


  Wil je snel weten waar jouw bedrijf digitaal kwetsbaar is? Doe de CyberVeilig Check voor zzp en mkb en download binnen 5 minuten je eigen actieplan. Tijdelijk met subsidie tot €1.250 voor zzp'ers en mkb-bedrijven tot 50 medewerkers.  


  Back-ups, software-updates, wachtwoordmanager... het moet allemaal. Wil je een weten wat je te doen staat om je bedrijf weerbaarder te maken tegen cyberaanvallen? Doe de CyberVeilig Check voor zzp en mkb en download binnen 5 minuten je eigen actieplan met praktische instructies. Nu tijdelijk met subsidie tot €1.250 voor zzp'ers en mkb-bedrijven tot 50 medewerkers.


  Beginnen met je cybersecurity? Gebruik dan de CyberVeilig Check voor zzp en mkb. Dan weet je binnen 5 minuten wat je vandaag zelf kunt doen om een start te maken. Ga snel aan de slag met je eigen actieplan en maak je bedrijf snel een stuk weerbaarder. Tijdelijk met subsidie tot €1.250 voor zzp'ers en mkb-bedrijven tot 50 medewerkers.

  Teksten voor social media

  Voorbeeldteksten voor op social media.

  Kleine ondernemers opgelet! Het DTC introduceert tijdelijk een subsidie voor kleine ondernemers die een financiële barrière ervaren bij het nemen van cybersecuritymaatregelen. In de maand oktober kun je als zzp'er of mkb'er tot 50% subsidie krijgen op een investering in 10 belangrijke cybermaatregelen voor je bedrijf. 

  Wacht niet te lang want het subsidiebudget is gelimiteerd en wordt op volgorde van binnenkomst toegekend. 

  Lees meer over deze subsidieregeling ⤵️

  https://www.digitaltrustcenter.nl/subsidieregeling-voor-kleine-bedrijven

  #cybersecurity #cyberveiligcheck #ondernemen


  Ondernemers van kleine bedrijven opgelet!
  Er is een nieuwe subsidieregeling voor het nemen cybermaatregelen. Dit is het moment om de digitale veiligheid van je bedrijf (te laten) verhogen.

  Check binnen 5 minuten hoe jij je cyberveiligheid kunt verbeteren en vraag daarna subsidie aan voor 50% van de aanschaf of implementatiekosten.

  Doe de CyberVeilig Check ⤵️

  https://tools.digitaltrustcenter.nl/cyberveilig-check/

  #cybersecurity #cyberveiligcheck #ondernemen

  Kleine ondernemers opgelet! Je kunt nu tijdelijk subsidie aanvragen voor hulp bij de belangrijkste cybersecuritymaatregelen. Log je al in in 2 stappen? Al een wachtwoordmanager in gebruik? Check binnen 5 minuten hoe jij je cyberveiligheid kunt verbeteren.

  Doe de CyberVeilig Check ⤵️

  https://tools.digitaltrustcenter.nl/cyberveilig-check/

  #cybersecurity #subsidie #mkb #zzp


  Jij hebt als mkb'er of zzp'er je cyberveiligheid goed geregeld. Lekker bezig! Maar... Heb jij al een risico-analyse gemaakt van je digitale processen? Roep nu hulp van een IT-dienstverlener in en vraag subsidie aan via Mijn Cyberweerbare Zaak.

  Lees meer over deze subsidieregeling ⤵️

  https://www.digitaltrustcenter.nl/subsidieregeling-voor-kleine-bedrijven

  #cybersecurity #subsidie #mkb #zzp

  Kleine ondernemers opgelet! Je kunt nu tijdelijk #subsidie aanvragen voor hulp bij de belangrijkste cybersecuritymaatregelen. Log je al in in 2 stappen? Al een wachtwoordmanager in gebruik? Check binnen 5 minuten hoe jij je cyberveiligheid kunt verbeteren.

  Doe de CyberVeilig Check op digitaltrustcenter.nl

   


  Jij hebt als mkb'er of zzp'er je #cyberveiligheid goed geregeld. Lekker bezig! Maar... Heb jij al een risico-analyse gemaakt van je digitale processen? Roep nu hulp van een IT-dienstverlener in en vraag tijdelijk #subsidie aan van 50% van de aanschafkosten.

  Lees meer over deze subsidieregeling op digitaltrustcenter.nl

  Liggende afbeeldingen

  Vierkante afbeeldingen

  Banner tweestaps (1)
  Banner tweestaps (2)
  Banner tweestaps (3)
  Subsidie Mijn Cyberweerbare Zaak
  Banner bellijst (1)
  Banner bellijst (2)
  Banner bellijst (3)
  Subsidie Mijn Cyberweerbare Zaak

  Flyers

  Vertel het ons: