Sluit

DTC Community: blijf op de hoogte van urgente cyberdreigingen

22 sep 2021
Community mockup

Binnen je organisatie wil je natuurlijk je digitale veiligheid op orde hebben. Je wil de maatregelen nemen die nodig zijn, én je wil het weten als er een urgente dreiging of kwetsbaarheid is gevonden in de systemen die je hebt draaien. Misschien wil je overleggen met cybersecurity adviseurs of andere ondernemers, binnen én buiten je branche. Dat kan nu, in de DTC Community.

De DTC Community biedt aangesloten bedrijven de mogelijkheid om, in een besloten omgeving, actuele en relevante informatie over cybersecurity uit te wisselen. Ook verspreidt het DTC via dit kanaal urgente dreigingsinformatie die voor ondernemers en cybersecurity managers relevant kan zijn. Bijvoorbeeld als er kwetsbaarheden zijn veelgebruikte systemen zoals Citrix en Windows Exchange Servers. Zo kunnen we de kans op misbruik door cybercriminelen verkleinen en dragen we bij aan een veiliger ondernemersklimaat in Nederland.

 

Alert

Wat kun je verwachten van de DTC Community?

  • Ontvang notificaties en updates van actuele dreigingsinformatie
  • Stel je vragen en deel je kennis met andere ondernemers via het forum
  • Kom direct in contact met cybersecurity experts

 

Voor wie is de DTC Community?

De DTC community is er voor Nederlandse ondernemers en IT-, ICT- of cybersecurity verantwoordelijken van een Nederlandse onderneming. Commerciële activiteiten zijn niet toegestaan. Kennisuitwisseling is waar het om draait.

Door je aan te sluiten bij de DTC Community vergroot je de digitale weerbaarheid van jouw organisatie en draag je bij aan een veiliger ondernemersklimaat in de keten én in heel Nederland. Want via informatie-uitwisseling vergroten we gezamenlijk onze weerbaarheid tegen cybercriminaliteit.

Zien we jou binnenkort ook op de DTC Community?

  

Veilig digitaal ondernemen

Het Digital Trust Center biedt ter ondersteuning van ondernemers een breed palet aan cybersecurity informatie en een gereedschapskist met cybertools. Door middel van de 5 Basisprincipes van Digitaal Veilig Ondernemen kan elk bedrijf of organisatie haar basis op orde brengen. Testen waar je staat? Doe de Basisscan Cyberweerbaarheid.
Ook werkt het DTC samen met diverse organisaties ter vergroting van de digitale weerbaarheid bij ondernemend Nederland. Hulpvraag? Check waar je terecht kunt via de wegwijzer cybersecurityinitiatieven.