Doe de Basisscan Cyberweerbaarheid

Aan de hand van 25 stellingen kom je erachter hoe jouw onderneming scoort op de 5 basisprincipes van veilig digitaal ondernemen, opgesteld door het Digital Trust Center (onderdeel van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat).

Ontvang een rapport en advies

Na het invullen van de scan ontvang je een rapport, waarin per basisprincipe wordt weergegeven in hoeverre je de basis op orde hebt. Mocht dit niet het geval zijn, dan geven we je advies hoe je er zelf mee aan de slag kunt.

Let op dat het rapport slechts een indicatie geeft van de huidige cyberweerbaarheid van jouw onderneming. Het biedt geen garantie dat je onderneming digitaal veilig is.

De 5 basisprincipes van veilig digitaal ondernemen

Eerst nog even de 5 basisprincipes van veilig digitaal ondernemen bekijken?

Nieuwsberichten

, Per vandaag (2 april) is het mogelijk om je aan te melden voor de subsidieregeling 'Cyberweerbaarheid 2020'. Heb je een idee of plan om bedrijven i , Naar de subsidieregeling Cyberweerbaarheid 2020 (RVO)
Beschikbaarheid van thuiswerkfaciliteiten thuis is nu essentieel voor bedrijfscontinuïteit. UPDATE 1 april 2020 Het NCSC brengt factsheet uit me , Tips en advies over veilig digitaal thuiswerken
Er zijn kwetsbaarheden geconstateerd in Draytek Vigor routers. Het gaat om kwetsbaarheden in de Web Management Page die het mogelijk maken om zonder e