Sluit
Synthesis cyberweerbaarheid

Help jij mee om Nederland cyberweerbaar te maken?

1 op de 5 bedrijven is slachtoffer van een cyberaanval. Heb jij affiniteit met cybersecurity en wil je als Adviseur Datamanagement bijdragen aan een cyberveilig Nederland?

Digital Trust Center zoekt Adviseur Datamanagement

De reactietermijn van deze vacature is verstreken. Heb je interesse in werken bij het Digital Trust Center? Overweeg dan om je interesse via een open sollicitatie kenbaar te maken.

 


Het Digital Trust Center (DTC), onderdeel van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, is voor zijn enthousiaste, gedreven team op zoek naar een

(Senior) Adviseur Datamanagement

voor een vaste schaal 12 functie
met werkweek van 32 / 36 uur.

 

Samenwerken met een missie

We hebben een belangrijke missie te vervullen: het verhogen van de digitale weerbaarheid van ruim 2,2 miljoen bedrijven in Nederland. Cyberaanvallen en -incidenten vormen een reëel en dagelijks risico voor veel ondernemers. Multinationals hebben hierin andere uitdagingen dan zzp'ers. Als datamanager help je om op basis van data uit onze online tools en van onderzoekspartners TNO en CBS, de beste benadering per doelgroep te vinden. Je bestudeert het gedrag en volgt de ontwikkelingen en ziet mogelijkheden om ondernemers bewust te maken en te activeren in het nemen van cybersecuritymaatregelen.

Je profiel

In data-analyse heb je een aantal jaren ervaring. Jij leest data als een goed boek en spot kansen voor verbetering. Je bent een zelfstarter en krijgt energie van de mogelijkheden om je intensief met de strategische keuzes van het Digital Trust Center bezig te zijn. Dat het team rondom je intussen volop met uitvoering bezig is, brengt je niet van je koers. Als je inzichten gevonden hebt die de effectiviteit kunnen vergroten, weet je met een goede dosis overtuigingskracht het team te overtuigen.   

Lijkt het je wat om in een jong, enthousiast team te werken waar je veel eigen initiatief kunt tonen? Lees dan de volledige vacaturetekst voor deze functie op werken voor Nederland. Wij nodigen je uit om uiterlijk 1 oktober te reageren.

Veilig digitaal ondernemen

Het Digital Trust Center biedt ter ondersteuning van ondernemers een breed palet aan cybersecurity informatie en een gereedschapskist met cybertools. Door middel van de 5 Basisprincipes van Digitaal Veilig Ondernemen kan elk bedrijf of organisatie haar basis op orde brengen. Testen waar je staat? Doe de Basisscan Cyberweerbaarheid.
Ook werkt het DTC samen met diverse organisaties ter vergroting van de digitale weerbaarheid bij ondernemend Nederland. Hulpvraag? Check waar je terecht kunt via de wegwijzer cybersecurityinitiatieven.


Altijd op zoek naar talent

Is er geen goede match, maar ben jij wel een getalenteerde professional met cyberkennis en -ervaring die zich wil inzetten voor de cyberveiligheid van Ondernemend Nederland? Overweeg dan een open sollicitatie.