Doe gratis mee aan de MKB Phishingtest

01 mei 2019

Maar liefst 80% van de ondernemers heeft te maken (gehad) met phishing. Iedereen die een e-mailadres heeft, loopt het risico om slachtoffer te worden van phishing. Via een valse e-mail vissen cybercriminelen naar inloggegevens, creditcardgegevens of andere informatie. Zij kunnen vervolgens hun slag slaan door jouw account te hacken of je computer te besmetten met een virus.

Meedoen is gratis

Is jouw cybersecurity goed geregeld of staan jouw ramen en deuren nog wagenwijd open? Ben je benieuwd naar de weerbaarheid van jouw organisatie? En wil jij je ook online veilig voelen? Doe gratis mee aan de MKB Phishingtest en registreer je belangstelling.

Bij 400 aanmeldingen gaan we van start

We zien aan de cijfers dat het mkb vaker dan gemiddeld het slachtoffer is, het is belangrijk om daar een goed beeld op te krijgen. Om onderzoek te kunnen doen, cijfers te vergelijken en inzicht te verkrijgen, is het noodzakelijk dat er meer dan 400 ondernemingen zich aanmelden.

Inzicht in je digitale weerbaarheid

Na afloop van de test ontvang je een rapportage. Met deze rapportage krijg je inzicht in de digitale weerbaarheid van je onderneming en leren medewerkers phishing e-mails beter te herkennen. 

Schrijf je in!

Dit zijn de voorwaarden:

  • Je bedrijf bestaat uit minimaal 8 medewerkers met een zakelijk e-mailadres.
  • Je kunt na je registratie nog beslissen niet mee te doen.
  • We komen niet in jouw systeem en installeren niets.
  • We hebben geen commerciële belangen, deelname is gratis.
  • Er zijn meer dan 400 aanmeldingen bij ons binnen gekomen.

De MKB Phishingtest is een initiatief van Ministerie van Economische Zaken & Klimaat, Politie, het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV), het Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing (RPC) en Platform Veilig Ondernemen (PVO).