Sluit

CyberSterk

CyberSterk monitort het bedrijfsnetwerk en websites voor mkb-bedrijven en biedt heldere informatie aan bestuurders en hun IT-leveranciers over acute problemen, risico's, zwakke plekken en andere compliancy issues.

Voor wie is dit initiatief geschikt?

Doelgroep:
  • Een zzp of mkb
Sector:
  • Sectoroverstijgend
Regio:
  • Regio-overstijgend
Volwassenheidsniveau:
  • Geen of basale kennis van cybersecurity
  • Gevorderde kennis van cybersecurity
  • Weet ik niet, toon me alle initiatieven
Hulpvraag:
  • Ik heb de basis op orde en wil verdere stappen ondernemen.
  • Ik heb een andere hulpvraag over cybersecurity.

Oprichtingsjaar

2020

Initiatiefnemers

  • SIDN

Doelstelling

CyberSterk zorgt dat mkb-bestuurders betrokken zijn bij hun security beleid en makkelijker en beter kunnen meebeslissen over noodzakelijke maatregelen. Het versterken van de weerbaarheid van het mkb zorgt voor de grootste impact op de cyberweerbaarheid van Nederland.

Activiteiten

Samen met onze partners Guardian360 en SecureMe2 hebben we een mkb security oplossing ontwikkeld die real-time het bedrijfsnetwerk en websites bewaakt. CyberSterk slaat alarm wanneer er een dreiging is en rapporteert op zwakke plekken en verbeterpunten. Via een simpel dashboard wordt informatie ontsloten aan bestuurders die (via de dashboard applicatie) met hun IT-leverancier kunnen schakelen over noodzakelijke oplossingen.

De GotoMarket is gestart in 2020. Eind 2020 hebben we 10 resellers en bijna 40 klanten. Een recent tevredenheidsonderzoek toont aan dat CyberSterk veel meerwaarde biedt. De informatie wordt veel geraadpleegd door onze klanten en benut om de weerbaarheid te verhogen. We zijn recentelijk gestart met een kleine marketingcampagne waar we CyberSterk gratis aanbieden voor een periode van 30 dagen. Tijdens de probeerperiode willen we meer ervaringen een verbeterpunten ontdekken en leren van klantervaringen. We investeren nu dus veel in het toetsen van de propositie en nemen de installatiekosten voor onze rekening. Klanten kunnen zo gedurende 30 dagen - vrijblijvend - veel informatie halen uit de security data die we bieden. Na afloop kunnen ze dan beter inschatten wat de meerwaarde is van CyberSterk en de noodzaak voor real-time netwerk- en websitebewaking.

We kiezen voor een bedeesde GotoMarket in 2021 en focussen vooral op het optimaliseren van de klantervaring door van elke klant zo veel mogelijk te leren. Tegelijkertijd verbeteren we de schaalbaarheid van ons platform, de gebruiksvriendelijkheid van het dashboard en de toepasbaarheid van de informatie. Tot slot gaan we ons richten op de doorontwikkeling van ons partnerkanaal door samenwerkingsverbanden te zoeken met partijen die complementaire dienstverlening bieden. Dit kunnen IT-leveranciers zijn, maar ook hardware leveranciers (netwerk devices).

Meer weten?

Bezoekadres

Meander 501
6825 MD Arnhem
Nederland