7 november: Opstap naar Weerbaarheid symposium

Voor het tweede jaar op rij organiseert Agentschap Telecom het symposium ‘Opstap naar weerbaarheid’. Het symposium vindt plaats op donderdag 7 november in conferentiehotel Kontakt der Kontinenten in Soesterberg en staat geheel in het teken van continuïteit en digitale veiligheid. Met Keynotesprekers als Paul Havinga van TNO en TU Delft en Henk van Raan van de Johan Cruijff ArenA, zes parallelsessies over innovatie, telecommunicatie en digitale weerbaarheid belooft het een interessante dag te worden!

Het Digital Trust Center zal aan dit sympoium bijdragen door een deelsessie te hosten in samenwerking met Cyber WeerbaarheidsCentrum Brainport Eindhoven. Deze sessie richt zich op hoe je efficiënt kunt samenwerken om cyberweerbaarheid te verhogen. Ook zal Michel Verhagen deelnemen aan een panel met als thema: 'Wie is verantwoordelijk voor continuïteit?'. Angeline van Dijk, directeur-hoofdinspecteur van Agentschap Telecom en Lotte de Bruijn, algemeen directeur van NLdigital nemen tevens deel in het panel. 

Inschrijven kan hier