We zoeken een cyberspecialist en een relatiemanager!

In onze missie om ondernemend Nederland weerbaarder te maken tegen cyberdreigingen willen we op korte termijn ons team uitbreiden met een cyberspecialist en een relatiemanager.

Cyberspecialist

Als cyberspecialist binnen het Digital Trust Center (DTC) ben je van vele markten thuis. Je maakt de vertaalslag van informatie van het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) naar werkbare producten en diensten voor ondernemers en grote bedrijven. Dit vraagt uiteraard gedegen technische kennis. Daarbij ben je in staat veelal technische informatie door te vertalen naar begrijpelijk handelingsperspectief voor de doelgroep van het DTC.

Bekijk de vacature voor Cyberspecialist.

Relatiemanager

Onze ideale relatiemanager is een geboren netwerker en geeft op flexibele en klantgerichte wijze uitvoering aan de verbindingsfunctie van en naar de doelgroepen en samenwerkingspartners van het DTC. Je toont ondernemerschap en fungeert bij het DTC als spin in het web door gericht op te treden als informatiebroker op verschillende niveaus. Als relatiemanager identificeer je de diverse belangen (behoeftes) van stakeholders binnen de private en publieke sector en benut je deze kennis voor de uitvoering en doorontwikkeling van samenwerkingsverbanden, zodat (cross-sectorale en publiek-private) informatie-uitwisseling tot stand komt.

Bekijk de vacature voor relatiemanager.